ankstesnė rekomendacija

Sveikiname jus apsilankę šioje svetainėje ir rekomenduojame perskaityti mūsų privatumo politiką. Tai apibūdina būdą, kuriuo  DISTRIBUTIONARC.COM  renka ir naudoja informaciją apie savo klientus, vartotojus ir šios svetainės prenumeratorius. 

DISTRIBUTIONARC.COM su X5275169G ir adresu C/CASTELL N1 46970 ALAQUAS (VALENCIA), kaip duomenų valdytojas, tvarko jūsų duomenis per šią svetainę, kurioje gerbiami ir rūpinamasi vartotojų asmens duomenimis. Kaip vartotojas turėtumėte žinoti, kad jūsų teisės yra garantuotos.

Pažymėtina, kad ši Privatumo politika gali skirtis priklausomai nuo teisės aktų reikalavimų ar savireguliacijos, todėl vartotojams patariama joje apsilankyti periodiškai. Jis bus taikomas tuo atveju, jei vartotojai nuspręs užpildyti bet kurią savo kontaktinę formą, kurioje renkami asmens duomenys.

Teisinės nuostatos, kurių laikosi ši Privatumo politika

  • The GDPR (2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos), kuris yra naujas Europos Sąjungos reglamentas, suvienodinantis asmens duomenų tvarkymo reguliavimą skirtingose ES šalyse.
  • The LOPD (gruodžio 5 d. organinis įstatymas 03/2018 dėl duomenų apsaugos ir skaitmeninių teisių garantijų).
  • The LSSI arba LSSICE (Liepos 11 d. Informacinės visuomenės ir elektroninės komercijos paslaugų įstatymas 34/2002), kuris reguliuoja ūkines operacijas elektroninėmis priemonėmis, kaip ir šioje svetainėje.

Gydymo tikslai

Užklausų ir pasiūlymų, pateiktų per esamus šiuo tikslu skirtus skyrius, atveju informacija bus naudojama tik atsakant į iškeltus klausimus.

Išskyrus tuos laukus, kuriuose aiškiai nurodyta kitaip, duomenų užklausų formose reikalaujamos informacijos pateikimas yra privalomas norint teisingai tvarkyti Jūsų pateiktus prašymus, užklausas ir pasiūlymus. Neužpildžius privalomais laukelių arba pateikus neteisingus duomenis, bus neįmanoma LANKO PASKIRSTYMAS gali juos teisingai valdyti.

Gydymo teisėtumas

Vartotojas, kreipdamasis į mus per mūsų svetainę, pareiškia, kad buvo informuotas apie asmens duomenų apsaugos sąlygas, sutinka ir sutinka, kad jos būtų tvarkomos iki  LANKO PASKIRSTYMAS  nurodytais būdais ir tikslais.

Duomenų išsaugojimas ir perdavimas

Pateikti duomenys bus saugomi tol, kol bus palaikomi komerciniai santykiai arba tiek metų, kiek reikia teisiniams įsipareigojimams įvykdyti.

Duomenys nebus perduodami trečiosioms šalims, išskyrus atvejus, kai yra teisinė prievolė.  LANKO PASKIRSTYMAS  neparduoda, neišnuomoja ir neperduoda trečiosioms šalims be išankstinio sutikimo asmens duomenų, pagal kuriuos galima identifikuoti vartotoją, ir neperduos to ateityje. Tačiau kai kuriais atvejais gali būti bendradarbiaujama su kitais specialistais organizuojant mokymus ar teikiant paslaugas, tokiais atvejais bus reikalingas vartotojų sutikimas, informuojantis apie bendradarbio tapatybę ir bendradarbiavimo tikslą. Tai visada bus atliekama laikantis griežčiausių saugos standartų.

Duomenų apsaugos teisių įgyvendinimas

Vartotojas gali nukreipti savo ryšius ir naudotis prieigos, taisymo, ištrynimo ir prieštaravimo teisėmis, taip pat duomenų tvarkymo ir perkeliamumo apribojimu paštu. CASTELL STREET N1 46970 ALAQUAS (VALENCIA), arba el. paštu: rgpd@distribucionarc.com kartu su galiojančiu asmens tapatybės dokumentu, pvz., DNI fotokopija ar lygiaverčiu dokumentu, temoje nurodant „DUOMENYS APSAUGA“.

Trečiųjų šalių paslaugos, kuriomis naudojuosi šioje svetainėje

  • Hostingas: strato
  • Interneto platforma: WordPress
  • Google analizė

Vartotojai gali bet kada atsisakyti teikiamų paslaugų prenumeratos DISTRIBUTIONARC.COM tas pats naujienlaiškis. Laikydamasis galiojančių asmens duomenų apsaugos taisyklių, tiek užsiprenumeruodamas šį tinklaraštį, tiek komentuodamas bet kurį jo puslapį ir (arba) įrašą, vartotojas sutinka:

Duomenų tikslumas ir tikrumas

Vartotojas yra visiškai atsakingas už duomenų, kuriuos jis siunčia, tikrumą ir teisingumą  DISTRIBUTIONARC.COM  atleidžiant Teikėją nuo bet kokios atsakomybės šiuo atžvilgiu. Vartotojai garantuoja ir bet kuriuo atveju atsako už pateiktų asmens duomenų tikslumą, galiojimą ir tikrumą bei įsipareigoja juos tinkamai atnaujinti. Vartotojas sutinka pateikti išsamią ir teisingą informaciją kontaktinėje arba prenumeratos formoje.

Šios privatumo politikos pakeitimai

ARKO PASKIRSTYMAS. pasilieka teisę keisti šią politiką, kad ji atitiktų naujus teisės aktus ar jurisprudenciją, taip pat pramonės praktiką. Tokiais atvejais Teikėjas šiame puslapyje paskelbs apie atliktus pakeitimus, pagrįstai tikėdamasis jų įgyvendinimą.

Atgal į viršų
Pasirinkite savo valiutą

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Atgal į parduotuvę
Prekė įdėta į Jūsų krepšelį
×

Sveiki!

Spustelėkite vieną iš mūsų atstovų toliau, kad galėtumėte kalbėtis „WhatsApp“ arba atsiųskite mums el info@distribucionarc.com

× pagalba?